Lezingen, workshops en cursussen voor golfclubs

Lectures for golf clubs

LEZINGEN

WORKSHOPS

MENTAL TRAININGS GOLFERS

CURSUSSEN

Hypnose voor golfers

Lezing

Hypnose? Iedereen heeft er al wel eens van gehoord, misschien zelfs al ervaren… maar voor velen is dit nog onbekend terrein.

Er bestaan ook veel misverstanden over dit onderwerp en daardoor staan veel mensen niet open voor deze krachtige vorm van therapie.

Ook golfers (zowel recreatieve als competitieve spelers) kunnen baat hebben bij hypnose.

Tijdens deze lezing richten we ons vooral op wat hypnose kan betekenen voor golfers (zowel hoge als lage HCP-ers, zowel recreatieve als competitieve golfers). Maar je komt natuurlijk ook te weten hoe hypnose en hypnotherapie je in andere aspecten van je leven kan helpen.

Volgende topics komen aan bod:

 • Wat is hypnose
 • Wat is het vooral niet
 • Hoe werkt zo'n sessie
 • Kan iedereen in hypnose gaan
 • Wat kan je bereiken dankzij hypnose
 • Hoe kan je als golfer baat hebben van hypnose

Duur: 1 uur –  Prijs: €175 – Deelnemers: onbeperkt

Mentale Fitness

Workshop

Na de workshop hebben alle deelnemers een betere kennis over hoe je mindset je golfprestatie kan beïnvloeden.

We leren ze bepaalde tools aan die ervoor zorgen dat ze die positieve mindset op een makkelijke, snelle en efficiënte manier kunnen bereiken.

Het is reeds vele malen aangetoond dat onze gedachten een directe invloed hebben op onze prestaties. In deze workshop leren de deelnemers hoe je je "mind" optimaal kan benutten, zonder tegen jezelf te vechten, om zo beter te presteren.

Volgende topics komen aan bod:

 • De werking van je geest
 • Wat is "self talk" en hoe ga je ermee om
 • Hoe negatieve ankers die je spel momenteel beïnvloeden doorbreken
 • Positieve ankers leren installeren
 • Visualisatie voor iedereen, ook voor diegenen die denken dat ze niet kunnen visualiseren.
 • Ademhalingstechnieken
 • EFT (Tapping) Technieken (enkel in workshop van 3u)

Duur: 2 of 3 uur – Prijs: €750 – €1000 – Deelnemers: max. 15

Inner Golf

Workshop

Deze workshop is gebaseerd op de technieken ontwikkeld door Tim Gallwey (USA) bekend van het boek "Inner Golf" , één van de invloedrijkste boeken over golf ooit geschreven.

Als officiële trainers voor de "Inner Game" principes, creëerden we deze zowel theoretische als praktische workshop.

Het eerste deel omvat de theorie en de principes van de "Inner Game", daarna gaan we verder op de "practice area".

We beginnen met putten volgens dit principe en eindigen op de driving range. We zijn geen "teaching pros", dus we gaan niet werken aan bepaalde technieken, maar we gaan ervoor zorgen dat elke deelnemer dankzij de "awareness principles" (bewustwordingsprincipes) zelf aan elk (technisch) aspect van zijn/haar golfspel kan werken.

We gaan de deelnemers dus niet leren golfen, we leren ze een nieuwe manier van oefenen aan. Een methode, vrij van (zelf)oordeel, waarmee ze de mogelijkheden om te leren door bewuster te worden van hun ervaring in het moment, kunnen verkennen.

Het zal hen in de mogelijkheid stellen om sneller en efficiënter vooruitgang te boeken, zonder zichzelf in de weg te staan.

Duur: 3 uur – Prijs: €1000 – Deelnemers: max. 10

Zelfhypnose voor golfers

Cursus

De lijst met internationale toppers die ooit in hun carrière hypnose of zelfhypnose gebruikte is enorm. Individuele sporters en zelfs ganse teams ervaarden reeds de bijzondere kracht van zelfhypnose.

En in die lijstjes vind je heel wat professionele golfers terug. En dat zijn dan nog maar diegenen die het kenbaar hebben gemaakt. 90% van de pro golfers heeft ooit wel iets met hypnose of zelfhypnose gedaan.

In eerste instantie leggen we uit wat (zelf)hypnose is en installeren we het "zelfhypnose anker" zodat de deelnemers zichzelf snel, veilig en efficënt in hypnose kunnen brengen.

Ze leren hoe ze zelf de juiste suggesties kunnen schrijven met betrekking tot de diverse aspecten van het golfspel. We geven ze ook toegang tot een zeer uitgebreide database van succesvolle suggesties speciaal voor golfers.

Elke deelnemer krijgt een audiohypnose MP3 om het zelfhypnose anker blijvend te versterken of indien nodig te heractiveren. Het theoretisch gedeelte van de cursus kan levenslang herbekeken worden in onze online school.

Duur: 7 uur – Prijs: €1750 – Deelnemers: max. 15

Begin aan je Mentale Golf te werken met onze GRATIS app

Met trots presenteren we je onze volledig gratis Hypnosis4Golfers toepassing. Installeer de app op je smarthpone en laat je kennismaken met:

Gekend van: